Blomrabatter

Välskötta och grönskande

Vi skapar trivsamma utomhusmiljöer

Vi erbjuder en rad olika servicetjänster inom skötsel och underhåll. Allt från nyanläggning, plantering av buskar och träd, sommarblomsplanteringar i kruka eller fasta planteringar, klottersanering och allmän renhållning. Vi utför även gräsmatterenovering och nyanläggning av gräsmattor.

Vår proffsiga medarbetare är utbildade inom växtkunskap, som bland annat innefattar beskärning, busk & häckklippning, växtkännedom och ogräsbekämpning. De ger gärna förslag på förbättringar och rådgivning för optimalt utseende och bästa funktionalitet, alltid i samråd med er och enligt era önskemål.

Vi underhåller er trädgård

Alla fantastiska människor som älskar trädgård vet att det ligger mycket arbete bakom en långvarig, hållbar, vacker och välmående grönska i trädgården. Ni kanske har investerat en hel del pengar och arbete i er fina trädgård och önskar ett bestående utseende och funktion. Varje årstid kräver sin egen speciella skötselinsats i trädgården. På våren är det städning i rabatter så att vårlökarna stolta kan titta fram. Vi utför jordförbättring och ger näring till sommarens alla sommarblommor och växter. På sommaren blir det regelbunden gräsklippning och skötsel av perennrabatter och rens av ogräs och klippning av buskar och häckar.
En hel del vattning kan behövas under heta sommardagar och på sensommaren JAS-perioden, så är det optimalt att beskära och vårda träd och buskar.
Fruktträdsbeskärning och uppstamning av träd mm. På hösten tar vi hand om löven och bäddar in växter inför vintern. På vintern faller snön och vi skottar upp gångar och håller entréer och trappor framkomliga, halkfria och säkra. Detta gör vi för att åren om för att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö kring bostaden.

Våra tjänster:
✓ Sandsopning
✓ Vårstädning
✓ Höststädning
✓ Tömning av papperskorgar och renhållning
✓ Ogräsbekämpning och grästrimning av gångvägar och längs staket
✓ Beskärning, ansning, kantskärning gräs & rabatter
✓ Rens och rengöring plattytor
✓ Gräsklippning-manuellt eller med åkgräsklippare
✓ Nyläggning av färdig gräsmatta eller handsådd
✓ Vattning och skötsel av blommor och övrig växtlighet
✓ Häckklippning och trädbeskärning
✓ Slyröjning och bortplockning av ris
✓ Motorsågsarbeten och röjsågsarbeten
✓ Vinterunderhåll som plogning med maskin eller handskottning

100% tillfredställelse

Vi strävar efter 100% kundnöjdhet

Bra kvalitet

Vi använder material av hög kvalitet i alla led

Professionellt utförande

Vi är välutbildade och professionella medarbetare

Leveranssäkert

Vi säkerställer en snabb och kvalitativ leverans till våra kunder

Specialister på allt i utomhusmiljöerna.