Lekplatsinspektion och installation

Installation av lekplatser, renovering av parker och grönområden.

Säker och säker miljö

Vi erbjuder nya anläggningar, byte av utrustning eller om det var ett tag sedan den befintliga lekplatsen kontrollerades erbjuder Järfällas certifierad personal som kan hjälpa dig att få certifieringarna.

Vi utför oberoende inspektioner och vi kan också erbjuda ett paket med en årlig inspektion inklusive två inspektioner eller fyra inspektioner på ett år, en på våren, en på sommaren, en på vintern och en på hösten.

Lekplatsinspektion
Vi har länge vetat att det är så viktigt att ge ungdomar gym i djungeln. Socrates (400 f.Kr.) citerades för att säga att ungdomar måste ha chansen att spela för att bli livskraftiga vuxna. Vi inser dessutom att lekplatsinspektion är grundläggande för barnens fysiska, passionerade, sociala och mentala utveckling. På det här sättet, i händelse av att vi frikopplade dessa mönster eftersom vi känner att de är en övergripande ansvarsrisk, skulle de unga upptäcka något att spela på som är mycket mer hemskt. I alla fall med spelstrukturer kan vi ha en viss makt över dem. Grundläggande finns det en “skyldighet” att ge spelutrustning.

Lekplatsinspektion

Beroende på vilken insikt du tar en titt på, finns det 150 000 till mer än 230 000 ungdomar som konsekvent medges till akutmottagningar! Vi kommer i allmänhet bara att se siffror, men ändå är det äkta barn och äkta kval. Det som inte syns är erkännandet att denna summa bara står för såren som är tillräckligt extrema för att motivera ett medicinskt klinikbesök och inte hela de andra som INTE avslöjas!

100% Tillfredsställelse

Vi garanterar 100% tillfredsställelse till våra kunder

Bra kvalitet

Vi använder material av hög kvalitet och gräsmattor.

Professionella anställda

Vi har välutbildade professionella anställda

I tidstjänster

Vi säkerställer en snabb leverans av arbetet till kunderna

Fin planering och plantering